Begin je reis goed
en reserveer online je parkeerplek

Op zoek naar een betrouwbare en goedkope Schiphol Airport Parking? GreenParking is op 10 minuten afstand van Schiphol een geschikt uitgangspunt voor Schiphol parkeren. Met ruim 2400 plekken op nette, geasfalteerde terreinen hebben wij voldoende capaciteit. Daarnaast rijdt onze gratis shuttleservice 24/7 op continue basis van en naar Schiphol. Reserveer nu snel en eenvoudig een parkeerplek via onze shuttleservice of valet parking.

Wat kost parkeren bij Schiphol? Bereken mijn prijs

Shuttle service

Kies voor de eenvoudige en veilige shuttleservice. Bij GreenParking Schiphol is voor car parking Schiphol beide opties een mogelijkheid. Bij shuttleservice parkeer je je auto op ons bewaakte en geasfalteerde terrein. Je neemt zelf je sleutels mee. Een gratis shuttlebus brengt je 24 uur per dag 7 dagen in de week van en naar Schiphol Airport.

Schiphol Valet Parking

Ga je voor iets meer luxe? Dan kies je Valet Parking. Je rijdt naar de vertekhal, je overhandigt de sleutel aan de chauffeur. Jij kan direct naar de incheck balie en je auto wordt direct naar het GreenParking terrein gebracht. Je auto zal hier veilig staan totdat je weer aankomt op Schiphol.

Wat klanten zeggen over Greenparking

“Al meerdere keren gebruik gemaakt van deze dienst. Perfect geregeld elke keer weer.”

Michael Herwaarden

“Goede oplossing voor goedkoop parkeren. ”

Kurt Burghout

Zo werkt parkeren
bij GreenParking Schiphol

Binnen één minuut online reserveren

Via GreenParking.nl boek je 24/7 eenvoudig een parkeerplek voor jouw reis vanaf Schiphol. Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail. Na betaling krijg je direct de mogelijkheid om je kenteken, vluchtnummers en aantal personen door te geven. Weet je dat nog niet? Geen probleem. Twee weken voor vertrek ontvang je een e-mail met een herinnering om alles compleet te maken.

In- en uitrijden met kentekenherkenning

Voor je bij ons komt heb je je kenteken doorgegeven. Bij aankomst rijd je op tot aan de eerste slagboom. Je kenteken wordt herkend en de eerst slagboom gaat open. Na een paar seconden opent slagboom 2 en heb je toegang tot het terrein.

Handig laadplatform voor je bagage

Voorkom gesleep met koffers en laad je bagage eenvoudig uit op het platform bij de entree. Bespaar tijd want ook je medereizigers kunnen hier alvast uitstappen.

Gratis shuttle service van en naar Schiphol

Ongeveer elke 30 minuten vertrekt de shuttle service van en naar de terminal. De shuttleservice vertrekt vanaf de entree van het parkeerterrein naast het bagage in- en uitlaadplatform. De shuttleservice rijdt 24 uur per dag, ongeacht het aantal reizigers.

Check online beschikbaarheid en reserveer Reserveer mijn plek

De voordelen op een rij

 • De voordeligste parkeerplekken voor Schiphol-reizigers
 • Gratis GreenParking shuttleservice
 • Direct bereikbaar vanaf N201
 • Goed verlichte en geasfalteerde parkeerterreinen
 • 24/7 camerabewaking én kentekenherkenning
 • Geen verborgen kosten na boeken
 • Klantenservice is 24/7 online én telefonisch bereikbaar

Locatie parkeerterreinen
GreenParking

Twee terreinen gelegen aan de Middenweg in Aalsmeer direct langs de N201 bij afslag Green Park Aalsmeer.

Check online beschikbaarheid en reserveer Reserveer mijn plek

 • 24/7 geopend
 • Gratis shuttle service
 • Handig in- en uitladen
 • 8-10 minuten naar vertrekhal

Hulp nodig?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op

Waarom moet ik mijn kenteken doorgeven?

Onze parkeerterreinen bieden alleen toegang door middel van kentekenherkenning. Ons systeem maakt op basis van de opgegeven tijden en de kentekens een speciaal tijdslot. Binnen dat tijdslot kan je met je auto het terrein op en af. Op andere momenten dus niet. Kom je onverhoopt een paar uur eerder terug dan opgegeven? Dan kan je altijd contact opnemen met de centrale via de Intercom.

Wat zijn de parkeertarieven?

De tarieven voor parkeren bij GreenParking zijn afhankelijk van het seizoen en beschikbaarheid. Reserveer op tijd om zeker te zijn van het voordeligste tarief. De actuele tarieven vind je door datum en tijd door te geven op het reserveringsformulier en het product te kiezen. Het actuele tarief verschijnt en je hoeft nog nergens mee akkoord te gaan.

Mag ik mijn camper of verlengd voertuig parkeren?

Nee, het is niet mogelijk om met een camper of een verlengd voertuig te parkeren. De maximale lengte van een voertuig mag 5 meter zijn en 2.40 meter breed. Dit i.v.m. de doorgang door de slagbomen.

Alle veelgestelde vragenContact opnemen