Parkeren Schiphol zonder sleutel inleveren

Parkeren op Schiphol zonder je sleutel in te leveren? Veel mensen kiezen ervoor om de auto bij Schiphol te parkeren wanneer zij op vakantie of zakenreis gaan. Het biedt immers veel voordelen. Zo ben je niet afhankelijk van het openbaar vervoer, en hoef je ook geen familieleden in te schakelen om je naar Schiphol te brengen en vervolgens weer op te halen. Zeker nu Schiphol een tarief wil instellen voor ‘Kiss & Ride’ is dit een optie die steeds minder aantrekkelijk zal worden.

 

Bij GreenParking Schiphol parkeer je zonder je sleutel in te leveren!

Reserveer direct je parkeerplek!

Bij GreenParking Schiphol hoef je je sleutel niet in te leveren!

Wij krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om te parkeren bij Schiphol zonder de sleutel in te leveren. Geen gekke vraag. In het verleden zijn er immers meerdere bedrijven negatief in het nieuws gekomen omdat zij in auto’s van klanten reden, terwijl de klant in het buitenland zat. Hierdoor zijn veel mensen huiverig om de sleutel achter te laten bij de parkeerder. Doordat je bij ons je sleutel niet af hoeft te geven wanneer je op ons parkeerterrein nabij Schiphol parkeert, kun je met een gerust gevoel op reis!

direct

naar de vertrekhal

bespaar

extra reistijd

24/7

bereikbaar

Hoe zit het met Valet Parking?

Valet Parking is een iets andere vorm van parkeren. Hierbij kun je voor de deur bij Schiphol uitstappen, waarna een chauffeur je auto parkeert. Dit zorgt voor veel gemak en scheelt veel tijd. Bij terugkomst van je reis staat je auto weer voor de klaar, voor de deur bij Schiphol. In het geval van Valet Parking is het wel vereist om je sleutel af te geven.

Waarom vragen parkeerbedrijven de sleutel in te leveren?

Veel parkeerbedrijven vragen om de autosleutel af te geven. Dit zodat de parkeerruimte effectief benut kan worden, en de auto tussentijds eventueel verplaatst kan worden. Bij GreenParking werken we niet zo. Op 10 minuten afstand vanaf Schiphol bieden wij ruim 2.400 parkeerplekken. Hierbij kunt u zelf uw auto parkeren op het geasfalteerde parkeerterrein. Met behulp van een gratis shuttle (24-7 beschikbaar) brengen we je naar Schiphol.

Reserveer je parkeerplek bij Schiphol!

Met een gerust gevoel op vakantie zonder je sleutel in te leveren wanneer je bij Schiphol parkeert? Het is mogelijk bij GreenParking Schiphol! Reserveer snel en eenvoudig een parkeerplek! Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Check online beschikbaarheid en tarieven Bereken parkeertarief

Wat klanten zeggen over Greenparking

“De chauffeur stond ons al op te wachten. Hij keek de auto helemaal na en vertelde hoe het verder ging. Fijne communicatie en een super service.”

Familie van Engelen

“Makkelijk en snel. Chauffeur stond er al met onze auto toen wij terugkwamen en konden zo verder rijden.”

Peter Schouten