Schiphol Valet Parking: snel en comfortabel parkeren

Valet Parking is de meest comfortabele manier om de auto te parkeren bij Schiphol. Je rijdt direct naar de vertrekhal van Schiphol waar onze chauffeur al staat te wachten. De sleutels worden overhandigd aan onze chauffeur en na een korte inspectie loop je direct door naar de incheck balie.

Je hoeft niet eerst ergens anders heen te rijden want je kan direct naar de vertrekhal van Schiphol. Geen gesleep meer met koffers want deze neem je direct mee. Ook bij aankomst op Schiphol Airport is het goed geregeld. Geen wachttijden of lange stukken lopen. Jouw auto komt direct aangereden en is klaar om je naar huis te brengen. Zo luxe als VIP parkeren.

Zo werkt Schiphol valet parking

Je rijdt direct naar de vertrekhal op Schiphol. Hier staat onze chauffeur te wachten. Nadat de auto is gecontroleerd en de kilometerstand overhandig je de sleutels aan de chauffeur. Jij kunt direct door naar de incheck balie en onze chauffeur brengt de auto direct naar een veilig en afgesloten terrein.

Nadat de sleutels zijn ingeleverd bij de chauffeurs brengt hij of zij de auto direct naar een geasfalteerd en afgesloten terrein. Dit terrein wordt 24/7 bewaakt middels camerabewaking en is alleen toegankelijk middels kentekenherkenning. Jouw auto is in goede handen. En wanneer je terug bent op Schiphol staat de auto voor je klaar.

Valet parking Schiphol: een makkelijke en snelle start van jouw reis

  • Geen extra reistijd
  • Geen onnodig gesleep met jouw bagage
  • Een snelle reis huiswaarts bij terugkomst op Schiphol
  • Geen verborgen kosten na boeken
  • Je auto staat veilig en wordt 24/7 bewaakt

direct

naar de vertrekhal

bespaar

extra reistijd

24/7

bereikbaar

Check online beschikbaarheid en reserveer Reserveer mijn plek

Hulp nodig?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op

Krijg ik direct een bevestiging van mijn reservering?

Ja, je ontvangt direct een bevestiging van de boeking.

Ik kom een dag later wat nu?

Geef dit zo snel mogelijk telefonisch aan ons door op 020 – 237 66 22. Zo kunnen wij alles nog in orde maken.

Hoe kan ik mijn reservering annuleren?

Neem hiervoor contact op met de klantenservice via info@greenparking.nl. In het geval van een annuleringsverzekering kun je kosteloos annuleren. Ook is er herroepingsrecht van toepassing. Bekijk hiervoor de algemene voorwaarden.

Alle veelgestelde vragenContact opnemen

Wat klanten zeggen over Greenparking

“De chauffeur stond ons al op te wachten. Hij keek de auto helemaal na en vertelde hoe het verder ging. Fijne communicatie en een super service.”

Familie van Engelen

“Makkelijk en snel. Chauffeur stond er al met onze auto toen wij terugkwamen en konden zo verder rijden.”

Peter Schouten