Voordelig parkeren op Schiphol

Je vliegt binnenkort vanaf Schiphol. Voor een welverdiende vakantie, familiebezoek of een citytrip. Je wilt parkeren in de buurt van Schiphol. Dat is duidelijk. Maar: je wilt voordelig parkeren. Je hebt namelijk al genoeg geïnvesteerd in je reis. Een voordelige én veilige parkeerplek? Daar kunnen wij je bij helpen. Net als service en comfort. Onze shuttle service brengt je 24 uur per dag binnen 10 minuten naar Schiphol, zodat jij op elk moment van de dag je auto kunt parkeren.

Check beschikbaarheid en tarieven Bereken parkeertarief

Altijd voordeliger dan Schiphol P3 en P4

Die belofte staat als een huis. Maar, de prijs is niet het enige voordeel aan GreenParking. Kwaliteit staat voorop. Zo zijn onze terreinen volledig geasfalteerd, waardoor je auto niet in de modder staat. En met onze gratis shuttle service ben je binnen 10 minuten op Schiphol. Terug in Nederland? Ook dan rijd je met de bus terug naar het parkeerterrein.

Betrouwbaar Schiphol parkeren bij GreenParking

Auto’s krijgen alleen toegang op basis van kentekenherkenning. En met camera’s hebben wij 24 uur per dag zicht op het terrein. Zo staat je auto veilig, en kun jij met een gerust hart op reis.

Twee weken voor je vertrek vragen wij om aanvullende gegevens en ontvang je van ons praktische informatie om je reis te beginnen. Op de dag van je vertrek rijd je naar de Middenweg in Aalsmeer waar je eenvoudig en veilig je auto parkeert.

Reserveer direct jouw parkeerplek

Waarom je voor Schiphol parkeren bij GreenParking moet zijn

  • Je bent binnen 10 minuten op Schiphol 
  • Onze gratis shuttle service brengt je 24 uur per dag van en naar de luchthaven
  • Onze terreinen zijn volledig geasfalteerd én goed verlicht
  • Veilig parkeren met 24/7 camerabewaking en kentekenherkenning
  • Klantenservice altijd bereikbaar via chat, social media, telefoon of e-mail

voordeliger

dan Schiphol P3 en P4

inclusief

shuttle service

in 10 min.

op Schiphol

Locatie parkeerterreinen Schiphol parkeren

Onze parkeerterreinen bevinden zich aan de Middenweg in Aalsmeer – direct langs de N201 bij afslag Green Park Aalsmeer. Zien we je daar?

Check beschikbaarheid en tarieven Bereken parkeertarief

Hulp nodig?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op

Wat is shuttle service?

Kies je voor de gratis shuttle service dan parkeer je je auto op het GreenParking terrein. De bus brengt je 24/7 van en naar Schiphol. Je hoeft geen sleutels achter te laten en je hoeft ook geen vrienden of familie uit bed te bellen. Wel zo fijn op reis gaan.

Wat is valet parking?

Niet te lang hoeven wachten en optimale comfort? Kies dan voor valet parking. Rijd rechtstreeks naar de vertrekhal en geef daar je sleutels af. Bij terugkomst staat de auto weer netjes klaar bij de aankomsthal.

Kan ik overdekt parkeren?

Nee, onze terreinen zijn niet overdekt. Onze terreinen zijn volledig geasfalteerd en goed verlicht. 24/7 camerabewaking en kentekenherkenning zorgen ervoor dat je auto veilig staat.

Alle veelgestelde vragenContact opnemen

Wat klanten zeggen over Greenparking

“Prima service. Makkelijk te vinden en te parkeren. Vlotte brengservice en ophaalservice van en naar Schiphol.”

Simone van Dongen

“Prima bereikbare locatie. Goed vervoer van en naar Schiphol, ook bij aankomst laat op de avond.”

Bert van Straaten