Goedkoop Parkeren Schiphol

Op zoek naar een betrouwbare en goedkope Schiphol Airport Parking? GreenParking is op 15 minuten afstand van Schiphol een geschikt uitgangspunt voor Schiphol parkeren. Met ruim 2400 plekken op nette, geasfalteerde terreinen hebben wij voldoende capaciteit. Daarnaast rijdt onze gratis shuttleservice 24/7 op continue basis van en naar Schiphol. Reserveer nu snel en eenvoudig een parkeerplek.

Wat kost parkeren bij Schiphol? Bereken mijn prijs

parkeren_schiphol

Shuttle service

Kies voor de eenvoudige en veilige shuttleservice. Bij GreenParking Schiphol is voor car parking Schiphol beide opties een mogelijkheid. Bij shuttleservice parkeer je je auto op ons bewaakte en geasfalteerde terrein. Je neemt zelf je sleutels mee. Een gratis shuttlebus brengt je 24 uur per dag 7 dagen in de week van en naar Schiphol Airport.

Lang of kort parkeren Schiphol

Je kan bij GreenParking terecht voor lang en kort parkeren. Ook als je maar één dag of twee dagen wilt parkeren zijn we je graag van dienst. Bekijk direct onze voordelige tarieven voor kort parkeren.
Ga je op vakantie en wil je lang parkeren. Kies dan voor een goed begin van je vakantie en laat je auto met een gerust gevoel achter. Onze parkings zijn volledig geasfalteerd en beveiligd met camera’s. Een comfortabele en gratis shuttlebus brengt je naar de airport. Na je vakantie brengen we je ook weer met de shuttlebus terug naar jouw auto. Bekijk direct de tarieven voor lang parkeren.

Wat klanten zeggen over Greenparking

“Al meerdere keren gebruik gemaakt van deze dienst. Perfect geregeld elke keer weer.”

Michael Herwaarden

“Goede oplossing voor goedkoop parkeren. ”

Kurt Burghout

Zo werkt parkeren
bij GreenParking Schiphol

Binnen één minuut online reserveren

Via GreenParking.nl boek je 24/7 eenvoudig een parkeerplek voor jouw reis vanaf Schiphol. Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail.

Parkeer goedkoop en veilig dichtbij de luchthaven

Parkeer je auto dichtbij de luchthaven op een volledige geasfalteerde parking. De gratis shuttle brengt je in 15 min naar Schiphol.

Handig laadplatform voor je bagage

Voorkom gesleep met koffers en laad je bagage eenvoudig uit op het platform bij de entree. Bespaar tijd want ook je medereizigers kunnen hier alvast uitstappen.

Gratis shuttle service van en naar Schiphol

De gratis shuttle service brengt je gratis in ongeveer 15 minuten naar Schiphol. De shuttleservice rijdt 24 uur per dag, ongeacht het aantal reizigers.

Check online beschikbaarheid en reserveer Reserveer mijn plek

De voordelen op een rij

  • De voordeligste parkeerplekken voor Schiphol-reizigers
  • Gratis GreenParking shuttleservice
  • Direct bereikbaar vanaf N201
  • Goed verlichte en geasfalteerde parkeerterreinen
  • 24/7 camerabewaking
  • Klantenservice is 24/7 online én telefonisch bereikbaar

Locatie parkeerterreinen
GreenParking

Twee terreinen gelegen aan de Middenweg in Aalsmeer direct langs de N201 bij afslag Green Park Aalsmeer.

Check online beschikbaarheid en reserveer Reserveer mijn plek

  • 24/7 geopend
  • Gratis shuttle service
  • Handig in- en uitladen
  • 8-10 minuten naar vertrekhal

Hulp nodig?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op

Wat zijn de parkeertarieven?

De tarieven voor parkeren bij GreenParking zijn afhankelijk van het seizoen en beschikbaarheid. Reserveer op tijd om zeker te zijn van het voordeligste tarief. De actuele tarieven vind je door datum en tijd door te geven op het reserveringsformulier en het product te kiezen. Het actuele tarief verschijnt en je hoeft nog nergens mee akkoord te gaan.

Mag ik mijn camper of verlengd voertuig parkeren?

Nee, het is niet mogelijk om met een camper of een verlengd voertuig te parkeren. De maximale lengte van een voertuig mag 5 meter zijn en 2.40 meter breed. Dit i.v.m. de doorgang door de slagbomen.

Alle veelgestelde vragenContact opnemen