Skip to main content

Goedkoop Parkeren Schiphol

Op zoek naar een betrouwbare en goedkope Schiphol Airport Parking? GreenParking is met 10 minuten afstand van Schiphol geschikt voor Schiphol parkeren. Met ruim 2400 plekken op beveiligde en nette geasfalteerde terreinen hebben wij voldoende capaciteit. Daarnaast rijdt onze gratis shuttle service 24/7 op continue basis van en naar Schiphol. Of je nu lang of kort wil parkeren rond Schiphol, je bent altijd welkom! Reserveer direct en eenvoudig een parkeerplek.

Wat kost parkeren bij Schiphol? Bereken mijn prijs

parkeren_schiphol

Shuttle parkeren Schiphol

Comfortabel parkeren op Schiphol? Kies voor de eenvoudige en veilige shuttle service. Bij shuttle parkeren, parkeer je je auto op ons terrein, deze is bewaakt en geasfalteerd. Je neemt zelf je sleutels mee! Een gratis shuttlebus brengt je 24 uur per dag 7 dagen in de week van en naar Schiphol Airport. Vraag je je af hoe lang je op de bus moet wachten? Bekijk direct online onze actuele bustijden. Dat is pas comfortabel parkeren.

Lang of kort parkeren Schiphol

Je kan bij GreenParking terecht voor lang en kort parkeren. Dus ook als je maar één dag of twee dagen wilt parkeren zijn we je graag van dienst. Bekijk direct onze voordelige tarieven voor kort parkeren.
Ga je op vakantie en wil je lang parkeren? Kies dan voor een goed begin van je vakantie en laat je auto met een gerust hart achter. Onze parkings zijn volledig geasfalteerd en beveiligd met camera’s. Een comfortabele en gratis shuttlebus brengt je naar de airport. Na je vakantie brengen we je ook weer met de shuttlebus terug naar jouw auto. Bekijk direct de tarieven voor lang parkeren op Schiphol.

Veilig parkeren Schiphol

Als je je auto voor kort parkeren of lang parkeren achterlaat, wil je natuurlijk met een gerust hart in het vliegtuig stappen. Een veilige parking op Schiphol is dan ook een must. Gelukkig zijn onze terreinen 24 uur per dag beveiligd met camera’s. Ook is het alleen mogelijk de parkeerterreinen te betreden met de juiste barcode. Deze ontvang je na boeking. Dat is wel zo’n fijn gevoel als je op vakantie of zakenreis gaat!

Parkeertarieven Schiphol

De parkeertarieven voor kort of lang parkeren rond Schiphol kunnen nogal verschillen. Hoe kies je nu de juiste parkeeraanbieder? Je hoeft zeker niet altijd tegen toptarieven op de luchthaven te staan om een goede parkeerervaring te hebben. De serieuze parkeeraanbieders rond Schiphol kunnen je zeker een goede parkeerervaring bieden tegen een lager parkeertarief. Let wel op dat goedkoop soms duurkoop blijkt te zijn. Een serieuze parkeeraanbieder zal zijn eigen terreinen moeten kopen of huren en onderhouden. Tevens willen deze graag een goede shuttle verbinding aan hun klanten kunnen aanbieden. Te lage tarieven betekent vaak dat één van deze zaken niet in orde is.

Ook kunnen de parkeertarieven per seizoen sterk verschillen. Over het algemeen betekent een vroegere boeking, een lager tarief. Altijd handig om te weten. Kies nu voor een betrouwbare aanbieder en reserveer direct!

Wat klanten zeggen over GreenParking

“Al meerdere keren gebruik gemaakt van deze dienst. Perfect geregeld elke keer weer.”

Michael Herwaarden

“Goede oplossing voor goedkoop parkeren.”

Kurt Burghout

Zo werkt parkeren
bij GreenParking Schiphol

Reserveer binnen één minuut online

Via GreenParkingSchiphol.nl boek je eenvoudig een parkeerplek voor jouw reis vanaf Schiphol. Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail.

Parkeer goedkoop en veilig dichtbij de luchthaven

Parkeer je auto dichtbij de luchthaven op een volledig geasfalteerde parking. De gratis shuttle brengt je in 10 min naar Schiphol.

Handig laadplatform voor je bagage

Voorkom gesleep met koffers en laad je bagage eenvoudig uit op het platform bij de entree. Dit bespaart tijd, want ook je medereizigers kunnen hier alvast uitstappen.

Gratis shuttle service van en naar Schiphol

De gratis shuttle service brengt je in ongeveer 10 minuten naar Schiphol. De shuttle service rijdt 24 uur per dag, ongeacht het aantal reizigers.

Check online beschikbaarheid en reserveer Reserveer mijn plek

De voordelen op een rij

  • Voordelige parkeerplekken voor Schiphol-reizigers
  • Gratis shuttle service
  • Direct bereikbaar vanaf N201
  • Goed verlichte en geasfalteerde parkeerterreinen
  • 24/7 camerabewaking
  • Klantenservice is 24/7 bereikbaar

Locatie parkeerterreinen
GreenParking

Als je gaat parkeren bij Schiphol wil je natuurlijk graag weten waar je staat. Onze parkeerterreinen zijn gelegen op korte afstand van Schiphol aan de Middenweg in Aalsmeer. Via de N201 zijn onze parkings gemakkelijk bereikbaar. Onze comfortabele shuttlebus brengt je vervolgens naar Schiphol.

Check online beschikbaarheid en reserveer Reserveer mijn plek

  • 24/7 geopend
  • Gratis shuttle service
  • Handig in- en uitladen
  • 10 minuten naar vertrekhal

Hulp nodig?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op

Wat zijn de parkeertarieven?

De tarieven voor parkeren bij GreenParking zijn afhankelijk van het seizoen en beschikbaarheid. Reserveer op tijd om zeker te zijn van het voordeligste tarief. De actuele tarieven vind je door datum en tijd door te geven op het reserveringsformulier en het product te kiezen. Het actuele tarief verschijnt en je hoeft nog nergens mee akkoord te gaan.

Mag ik mijn camper of verlengd voertuig parkeren?

Nee, het is niet mogelijk om met een camper of een verlengd voertuig te parkeren. De maximale lengte van een voertuig mag 5 meter zijn en 2.40 meter breed. Dit i.v.m. de doorgang van de slagbomen.

Alle veelgestelde vragenContact opnemen
Reserveer nu